Alliansen, ta chansen!


Samhällsfarligt rödgröna ”antijobbpolitik” som dikterats av västerpartiet låter inte som en framgångssaga.. Den rödgröna röran måste få ett slut, en Alliansbudget redan i vår skulle sätta stopp på den rödgröna röran. Det målar också upp en tydlig bild av ett Borgerligt Sverige med en tydlig politik för nya jobb och nya möjligheter. En Borgerlig budget som bjuder in alla att vara aktiva samhällsbyggare, som målar upp en framtid där friheten och möjligheterna är oändliga. Det finns ingen tid att vänta.. Ny tar vi chansen och blåser nytt liv i Alliansen..

 

 

Ett svar

  1. Ja du, vad ska man säga. Att det ens ska behövas ”blåsa liv” i den så kallade Alliansen när ni har en rödgrön socialiströra i minoritetsställning att ta upp fajten med är en smula obegripligt och säger väl mer om den så kallade Alliansen än om den regering ni påstår vara emot.

    Men det kanske finns en ljusning för er nu när det visat sig att Annie också talar med kluven tunga och gör en AKB och gör sig beroende av SD. Kämpa på ni, på nåt sätt kommer ni säkert få ta över makten 2018, med alla till buds stående medel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: