Frihet att försvara


Friheten kan inte hotas, den kan enbart väljas bort. Att välja ett liv i fred och frihet handlar om mod att stötta omgivningens framväxande frihet. Alla tillfällen då frihet väljs bort är misslyckanden i mänsklighetens namn. Dagar som denna är tid att visa mod, inte släppa fram rädslor, låta vardagen flyta på som vanligt. Låta vardagen omfattas av omtanke, förlåtelse och solidaritet. 

2 svar

 1. Ock ändå, så sålde Alliansen ut det Svenska Försvaret till högst bjudande. Under 8 långa år så saboterade ni det Svenska Försvaret, trotts att ni sagt att om omvärldsbilden ändrades så skulle ni ändra Försvarspolitik. När omvärldsbilden förändrades så var ni som strutsar , stack huvudet i första bästa hål och låtsades som ingenting.Av vanten blev det en tummetott. Det hade kostat pengar, vilket innebär skattehöjningar att höja försvarsanslagen. Ni borgare prioriterar låga skatter före frihet.

  • Hej Christer,
   Du skall få den korta versionen, vi tog pengar från försvaret och skapade 300 000 nya jobb. Vilket tog Sverige igenom de senaste 200 årens djupaste ekonomiska depression med ökande tillväxt.

   Hälsningar
   Roger Södervall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: