Nordkorea; Marxismens saldo


Om det någon gång skall känna rätt att säga; ”Vad var det jag sa”, så är det i fallet Nordkorea. Det var inte svårt att förutsäga vad som händer med en nation när människor förlorar äganderätt, inkomster och frihet. Det är denna bloggs huvudgärning att bekämpa alla former av Socialism, Kommunism, Marxism osv. Denna kamp är förvisso alltid aktuell. Efter en lång tid där friheten i Europa och Världen vunnit framsteg, går Världen idag återigen in i ett läge där friheten hotas på flera olika fronter. Det finns uppenbara risker att ofrihetens ismer idag återigen hämtar ny kraft.

Idag kan det kanske vara svårt att tänka sig den ofrihet som präglade stora delar av 1900 talet. Det var då vänsterismerna spelade ut ofrihet, våld, tortyr och odemokratiska samhällen.

Det är på sin plats att USA slutför jobbet som påbörjades under Koreakriget. Då jobbade USA i motvind, men idag är det säkert inte många som kommer med invändningar om Nordkorea befrias från Marxismens hemskheter. Skulle gissa att stor del av Nordkoreas befolkning inte har något att invända mot en befrielse. Kanske kan det bli Donald Trump´s krig att befria Nordkorea. Alla presidenter i USA har sina krig, detta krig skulle enbart skapa vinnare. Det finns inte många krig genom Världshistorien som så tydligt tjänar mänskligheten som en befrielse av Nordkorea.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: