Anna, du har mitt stöd! 


Vet hut, är två ord som flera i M behöver beakta. Vi moderater står över småaktighet och falskspel, sånt trams hör inte hemma i partiet. Det är sånt som andra sidan får hålla på med, medans vi moderater bygger framtidens Sverige. 

Politik är ett tufft jobb, skrivande har levt ett ganska långt liv, höga berg och djupa dalar är vad det blåa livet har inneburit, precis just nu är en dal som skall passeras. Det är precis just nu som vi Moderater skall visa oss värdiga att ha en ledare som Anna. Vi får aldrig en andra chans, det är nu eller aldrig. Valåret står för dörren, Anna är vår statsministerkandidat, nu är det vi medlemmar som skall göra jobbet, sluta tjafsa och se till att Anna blir Sveriges första kvinnliga statsminister.. 

2 svar

  1. Kastar Anna in handduken snart, Roger?
    Ville inte du ha Elisabeth Svantesson som Statsminister kandidat?

  2. ”Vi moderater står över småaktighet och falskspel”.

    Nu tror jag iof falskspelet är lika illa i alla partier men var det inte just AKB, Kristersson, Svantesson, Tobé och hela det kvarvarande moderatgänget som stod allra längst fram när firma Reinfeldt regerade för att i samma stund som han lämnade det sjunkande skeppet så tog de som stod längst fram avstånd från just Reinfeldt? Så mycket för den lojaliteten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: