Vive Macron!


Liberalismen firar äntligen välbehövliga triumfer, ideologin som ingen tycker är fel, men som ofta feltolkas och lockas att framstå som velig av desperata Socialister och Marxister. Utvecklingen i Frankrike kan mycket väl vara Liberismens stora breda genombrott, det är kanske så enkelt att Sveriges frihetsälskare bör haka på Emmanuel Macron`s framgångsrika sätt att behandla frihetens lära.

Det behövs mycket ideologisk kraft för att bemöta dagens utmaningar, det behövs många nya liberala reformer som öppnar upp arbetsmarknaden på ett sätt så att fler jobb  skapas, fler som lämnar utanförskap, fler nya vägar som skapar nya drivkrafter, för fler nya individer, att växa under det livets yrkesverksamma tidsperiod.

Alla läror behöver sina profeter för att växa, kanske för första gången ser vi en superstjärna ta sig an Liberalismen. Det är med mycket stora förhoppningar som denna blogg utropar; Vive Macron  🙂

Ett svar

  1. Nåja, visserligen vann Macron stort med hjälp av de ynka 43 procent av de röstberättigade som orkade masa sig iväg till röstlokalerna men någon triumf för liberalismen är nog att ta i. Snarare handlade väl valet om en stor protest i ren allmänhet då nästan 60 procent alltså valde att inte rösta!

    Nu återstår om Macron verkligen kan leverera för trots allt har han faktiskt både mandatet och makten att på riktigt skapa en förändring. Misslyckas han lär den överväldigande majoriteten som inte röstade på Macron göra sig hörda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: