Vem är pigan RUT?


Hushållsnära tjänster är idag en bricka i det storpolitiska spelet. Som Liberal finns såklart inget mänskligt värde som är mer eller mindre. Människovärdet är alltid det högsta värdet som går att uppbringa, det värde som i alla lägen är okränkbart, det värde som i alla lägen måste försvaras och uppbäras. En Liberal ser aldrig ett yrke, en titel, kön, osv. Som Liberal handlar allt alltid om en människa. Mänskligheten bygger på unika människor som agerar sig utifrån sina drömmar, talanger och drivkrafter osv. Samhällets uppgift ur Liberal horisont är att agera drivbänk åt allt detta.

När en Socialist pratar nedvärderande om hushållsnära tjänster, kallar dem pigtjänster, då svider det i skrivandes kropp och själ. Om det finns en piga som heter RUT, så ber denna blogg om ursäkt på sina bara knän inför denna enorma kränkning.

 

 

5 svar

  1. Helt obegripligt att du som påstår dig vara liberal och för en fri marknad kan stödja de socialistiska RUT- och ROT-subventionerna!! RUT- och ROT är fel därför att de snedvrider den fria marknaden, och cementerar de strukturer som hämmar ekonomin och marknadens funktion i Sverige. Du vet inte om det men du är en socialist Roger! Humor 🙂

    • Hej Peter, eftersom Sverige bevisligen inte klarar av att hantera frihet behövs dessa mindre smikrande reformer.. 🙂

      Hälsingar
      Roger Södervall

  2. Dom Rut jag mött har varit äldre Svenska damer som tycker att det är bra att avdragen idag är mer riktade till äldre människor och inte till jäktade människor som ska ha snabbt, noga och helst mellan 8-11 på fredagar.ROT däremot verkar vara välkommen när den kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: