Åkessons tigerhjärta


Inte rasist, men.. Nazismens framgångskoncept var att lyckas framstå på ett sätt där alla runt omkring ideologin var ovärdiga. Åkessons Almedalstal visar paritets tigerhjärta, allt bygger på ett förhållningssätt, där det finns människor som kräver sin rätt före de gör sin plikt. Detta är klassisk Nazism, kombinerat med en utopisk vision om ett nationellt folkhem, så uppfylls alla Nazismens grundkriterier.

Av någon orsak väljer nu Åkesson att spela med öppna kort. Antingen är det ett medvetet drag eller så handlar det om hybris till följd av den gynnsamma opinion som SD idag genomlever.

Ett tydligare ideologiskt tal som beskriver de grundtankar som bär upp SD har Åkesson inte tidigare presterat. Nu bör det vara uppenbart för väljarna vad en röst på SD innebär, SD står för ett slutet ofritt samhälle där individens frihet kommer att beskäras. Dessutom tänker Åkesson att politiker skall få bestämma vem som får vistas i Sverige.

Det är nu ställt utom alla tvivel att det Svenska folkhem som är Åkesson ideologiska utopi, är en vision där demokratin är begränsad. Ytterligare ett tydligt tecken på att Nazismen är den ideologi som bär upp Sverigedemokraterna.

Att lyssna på Åkesson är ett knivhugg i denna bloggs liberala hjärta. Det är smärtsamt när Nazismens företrädare använder det fria demokratiska rummet till sina smutsiga syften. I ett liberalt demokratiskt samhälle skall alla ideologier få sin plats, frågan är om denna blogg får en plats i Åkessons utopi..

 

 

2 svar

  1. Då måste knivhuggen kännas ordentligt då när M och SD samarbetar fullt ut i landets kommuner. AKB:s flirt med SD kommer stå henne och ditt parti dyrt.

  2. Verkar som vi hörde olika tal och utläggningar från Åkesson för det jag hörde var en direkt citering av Per Albins numera klassiska folkhemstal . Förvisso lite malplacerat då man vet vilka gubbar som det partiet består av. Personligen tycker jag nog att det där folkhemmet hade sina goda sidor också då det innehöll byggande av bostäder som trots att de byggdes med mängdrabatt är i bruk ännu idag och trots att de inte byggdes för den grupp som idag bor där dvs barnfamiljer är de enda som pensionärer med låg pension har råd med. Dessutom finns det ju inte så mycket val för dessa då serviceboendena och trygghetsboendena snabbt blir bostäder för de nya svenskar som kommer till vårt land. Många klamrar sig också fat i de hus man byggde själva i den tid då även arbetare hade råd att bygga ett eget hem och som de till skillnad från dagens husköpare har avbetalat färdigt. I folkhemmet fick även kvinnorna del av arbetsmarknaden och allt fler av dem ( de flesta skaffade sig utbildning och i många fall även högskoleutbildning ) Tyvärr för Åkesson så var det nog den tid då vi hade den största invandringen till vårt land både pga att industrin behövde arbetskraft och att det var så fint att ta exotiska barn från fjärran länder och adoptera dem till sina. Nu blir det ju lite spännande också att se en laguppställning vid en ev regeringsbildning med de där grabbarna då tidigare regeringarnas tänkta kandidater som ministrar har fallit bort pga saker som narkotikaprovning i ungdomen, missade Tvavgifter och sådant. I det partiet är ju var och varannan dömd för värre saker än så. Men det är väl det som dina vänner i M hoppas på att få besätta de ministertjänster som blir över. För ni verkar ju inte så noga ens med er egen ideologi. då ganska många redan har hoppat in där det fattats SD representanter och fört deras politik i deras ställe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: