Annas tal till framtiden


Ideologisk tonträff.. Något som bättre sammanfattar Anna Kinberg-Batras tal i Almedalen är svårt att framställa. Det är liberalismen som speglas i detta tal, den ideologi som borde stå på tur att succesivt ta över landet. Med den fria människan som går till jobbet varje dag som förebild, kan det handla om ett vinnande drag som väcker liv i Alliansen.

Stel och fyrkantig med haltande retorik är omdömen om AKB som skulle få många ledare på detta runda klot att kasta in handduken. Men den ledarroll inom M som bärs upp av AKB är ifrågasatt, grunden kan vara brister i framträdandet som har sin rot i hur M hanterar sitt ideologiska arv.

Dikt och sanning är två konstanter som ganska sällan är aktiva i det miljöarbete som utförs av Miljöpartiet. Men det är anmärkningsvärt vad hela Världen pratar klimat och miljö, det sker samtidigt som isar smälter, Världens alla hörn är utsatta delar av vårt Ekosystem. Eller, är det så att här finns krafter som inte alls tror på denna utveckling, som hoppas på en återgång till ofrihet, förtryck och förtal..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: