Liberalt nätverk


Mittens väg ligger öppen för den som förstår att fatta kloka beslut. Dagens politiska landskap tillhör ytterkanterna, samtidigt som socialismen dansar svanesång efter svanesång, det är kanske t.o.m. så att det är socialismens sista andetag som intas i Venezuela. Aldrig tidigare har Liberalismen haft en så öppen chans att börja vinna opinion som idag, mittfåran i politiken ligger öppen för dem som förstår att förvalta frihetens pund på rätt sätt.

Liberalismen är i behov av att lyftas fram på ett sätt som tar död på alla myter som är påklistrade denna så kraftigt underskattade ideologi.  Denna blogg kommer att starta en skola i Liberalismen, en skola som förhoppningsvis väcker nyfikenhet och skapar intresse hos dem som känner att frihet är en kraft att använda när framtidens samhälle skall skapas.

Frihet är inte en rättighet, frihet är en ständig kamp som alla kan utföra, frihet är också ett ämne som kräver djup eftertanke och filosofiska insikter för att kunna användas på ett sätt som gynnar individens frihet såväl som ett framväxande samhällsbygge. Frihet är en kamp som kräver individens engagemang, frihet är en förenande kraft som inkluderar alla som förstår att ta till vara sin frihet som individ och som deltagare i ett inkluderande samhälle.

Förhoppningen är att fler med Liberala åsikter kommer med länkar och kommentarer som kan ligga till grund för ett Liberalt nätverk under valåret 2018, det känns som en sådant nätverk kan vara viktigt och vitaliserande för den ibland likriktade debatt som så uppenbart gynnar politikens utkanter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: