Firma Svantesson/Kristersson


För första gången såg denna blogg ett gemensamt utspel av firma Svantesson/Kristersson, det kan mycket väl vara så att en dynamisk ledarduo för Moderaterna håller på att skapas. Det är i så fall något som denna blogg hyser stort förtroende för och ställer sig oreserverat bakom denna konstellation. Moderaterna har aldrig provat delat ledarskap tidigare, så varför inte nu..?

Det ligger verkligen i tiden att visa upp den självklara synen på jämställdhet som vi Moderater alltid tar för given, för oss är jämställdhet inte en kamp, det är helt enkelt en självklarhet som Liberal att alltid sätta Människovärdet före allting annat. Låt oss därför visa alla Feminister och andra vänsterivrare hur jämställdhet fungerar i verkligheten här hos oss frihetsälskande Moderater.

 

 

 

Ett svar

  1. Moderaterna har redan bekänt färg gällande samarbete med SD. Nu har KD öppet medgivit att även de kan tänka sig samarbete med rasistfascistnazistpartiet. Den blåbruna sörjan är nu bekräftad. Vad detta har med människovärde, jämställdhet och frihet får väl väljarna avgöra…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: