SD var ett obehagligt sidospår


I bland besannas farhågor, SD är ett sådant exempel där populism och skräckpropaganda tillåts vinna opinion. Det som nu utspelar sig är ett obehagligt eko från föregångna tider, där landet inte kunnat stå emot när ofrihet och skräck släppas in i den högsta ledningen.

Det finns många orsaker att reagera, som nu när Sverigedemokraterna visar upp sig genom det som är deras Landsdagar, då kryper återigen Rasismens hemskheter fram i ljuset. Det skall bli denna bloggs uppgift att med alla medel bekämpa detta parti och dess företrädare. Det är inte värdigt ett land som Sverige att det finns politiker och politiska krafter som framför uttalanden som är hämtade direkt ur Rasismen.

Valåret 2018 blir i och med detta inte en enbart en kamp mot Sverigedemokraterna utan även en kamp mot Rasism och Nazism. Alliansen med Moderaterna i spetsen måste visa kraft och mod, stå upp och försvara Människovärde, öppenhet och frihet ur alla perspektiv. Frågan har nu vuxit till helt nya dimensioner, det handlar nu om vilken framtid som vi idag levande skall lämna över till våra barn. Det handlar om att stolt visa upp ett fritt, öppet och välkomnande land där alla har samma värde ur alla tänkbara perspektiv. Skall det bli verklighet finns enbart en väg framåt och det är att visa mod, våga vara den som aldrig kan kompromissa när det handlar om frihet, rättvisa och Människovärde.

Ett svar

  1. Val om 10 månader nu Roger, vem vinner och vem försvinner, sossarna lär ju förlora väljare nu när det ändrat om för de ensamkommande ungdomarna från Afghanistan när de vek sig för Miljöpartiets krav.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: