• if(typeof(networkedblogs)=="undefined"){networkedblogs = {};networkedblogs.blogId=1206792;networkedblogs.shortName="ma\u0308nniskova\u0308rlden";}

  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör som 8 andra, prenumerera du med.

Allt precis som vanligt


Valåret 2018 går vidare, kommande måndag öppnar Riksdagen för hösterterminen. Innan valet gjordes en stor fråga om olika maktkonstallationer. Men här kommer historien om vad som kommer att hända i förväg.

Sveriges Riksdag kommer att få en ny Moderat talman med namnet Andreas Norlén. När väl denna högt kompetenta Modertat håller i klubban blir nästa steg att en annan kompentent Moderat kliver fram på scenen, vilket blir M-Partiledaren Ulf Kristersson i egenskap av Alliansledare som blir Sverige nästa statminister.

Sverige har idag enbart ett hållbart regeringsalternativ som har förmåga att styra landet och det är en Moderatledd Alliansregering, med mandat att förhandla fram stabila majoriteter över blockgränserna som slår vakt om ett öppet fritt Demokratiskt samhälle som sätter Människovärdet i första rummet, där framväxten av nya jobb som bygger ett inkluderande samhälle hamnar överst på agendan.  Ett samhälle där alla har samma grundläggande möjligheter att efter förmåga var med och skapa framtidens välfärdssamhälle.

Ingen skall lämnas utanför, alla former av utanförskap skall bekämpas med alla tillbuds stående medel. Det är Moderat handlingkraft som behövs för att via nya reformer skapa ett växande samhälle där alla deltar efter förmåga och känner sig trygga att växa som aktiva samhällsmedborgare.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.