• if(typeof(networkedblogs)=="undefined"){networkedblogs = {};networkedblogs.blogId=1206792;networkedblogs.shortName="ma\u0308nniskova\u0308rlden";}

  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör som 8 andra, prenumerera du med.

Välfärsjobb – Lägre skatter – Gör det billigare att anställa ungdomar och invandrare.


Så här lyder Studieförbundet Näringsliv och Samhälle rekomendation till landets styrande politiker.

Speciellt spännade är deras förslag om välfärdsjobb.

2 svar

  1. Skitsnack rent ut sagt! Den som staten skulle tjäna mest pengar på vore att se till att alla 40+ med goda meriter och erfarenheter kom ut i arbete igen och fick fart på marknaden. I stället ska vi tvingas till vuxendagis… det är en skam!

    Gilla

    • Hej Vonna
      – Sätt dig in i en persons liv som aldrig fått chansen på arbetsmarknaden. Försök att vandra i dennes skor ett tag, eller bara för en dag. Då kanske din förakfulla ton fastnar i halsen, då kanske du ödmjukt gläds över att få en möjlighet på arbetsmarknaden. Även om det är ett vuxendagis. FAS 3 är till för den som vill växa. FAS 3 är ett första steg för den/dem som aldrig tidigare fått eller tagit någon chans i samhället tidigare. Då kan det kanske vara bra inleda sin framtida karriär på ett vuxendagis, vem vet det kanske slutar som statsminister. Så tänk noga innan du raljerar över dessa personer, de kanske snart blir din chef.

      Hälsningar
      Roger Södervall

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.